Jullie route naar LEVEL 3 Employee Growth

Bij de Employee Growth Factory beschikken we over een superteam van experts om met jouw organisatie een hogere mate van binden en boeien te realiseren. Zodat je huidige medewerkers willen blijven en nieuwe in de rij staan om voor je te mogen werken. Ga met je management en HRM naar next level: LEVEL 3!

We starten altijd met een superleuke inspiratiesessie, al dan niet voorafgegaan door een extra bijeenkomst waarin dromen-realisatie-experts zoals Marjan Visser of Arjan Erkel komen vertellen hoe zij aan hun eigen dromen/ambities/doelen hebben gewerkt.

Deze eerste sessie bereiden we intensief voor. Ook doen we een uitgebreide review, waarin we het vervolgtraject bespreken.

Impact van LEVEL 3 Employee Growth

LEVEL 3 Employee Growth heeft impact op verschillende zaken binnen je organisatie, o.a.:

  • het vastleggen van de magische stip op de horizon met bijbehorende benefits voor jullie medewerkers;
  • het functioneren van je management;
  • het herinrichten van je HRM;
  • werving, selectie en onboarding;
  • events;
  • jullie beloningsstructuur;
  • je on- en offline marketing en social selling door medewerkers.

Plan van aanpak

Afhankelijk van hoe diep je door wilt pakken, maken we een plan van aanpak met daarin mijlpalen om te behalen en te overtreffen. Graag rekenen we ook af op het behalen van de beoogde resultaten, zoals het aantrekken van nieuwe talenten zonder extra kosten of medewerkersbinding en medewerkerstevredenheid.

Wat is jullie route naar een LEVEL 3 Employee Growth Organisatie die het verschil maakt?

Wat zijn de effecten op jullie organisatie, wanneer je huidige medewerkers zich meer verbonden voelen en nieuwe talenten in de rij staan om bij je te werken?

Quotes van experts en organisaties die jullie voor gingen